Петок 10 мај 2019

Добредојдовте на Cherry Cup Skopje

16.00 – 18.00 пријавување и жреб за ЗЕЛЕН TENNIS 10s турнир

Сабота 11 мај 2019

09.00 почеток на натпреварите ЗЕЛЕН TENNIS 10s турнир

до 11.00 пријавување за ЦРВЕН TENNIS 10s турнир

12.00 почеток на натпреварите ЦРВЕН TENNIS 10s турнир

ЛАДНА kids time sport party

Време за ЗДРАВО ТЕЛО ... во здраво тело здрав дух

  • Како правилно да се четкаат и негуваат детските заби – Др. Елена Петрова
  • ВИТАЛИА – здрава исхрана услов за правилен развој на детското тело – нутриционист

18.00 – доделување на наградите и подароците ЦРВЕН TENNIS 10sтурнир

19.00 CHERRY CUP SKOPJE workshop Разговараме за детски тенис заедно

Недела 12 мај 2019

08.00 продолжување на натпреварите ЗЕЛЕН TENNIS 10s турнир

До 09.00 пријавување за ПОРТОКАЛОВ TENNIS 10s турнир

10.00 почеток на натпреварите ПОРТОКАЛОВ TENNIS 10s

ЛАДНА kids timesportparty

Време за ЗДРАВО ТЕЛО ... во здраво тело здрав дух

  • Kако правилно да се четкаат и негуваат детските заби – Др. Елена Петрова
  • ВИТАЛИА – здрава исхрана услов за правилен развој на детското тело – нутриционист

CHERRY CUP SKOPJEplayers workshop DONT STOP UNTIL YOUR PROUD

16.00 – 18.00 пријавување и жреб за 12&U

20.00 Players party

Понеделник 13 мај 2019

09.00 почеток на натпреварите 12&U

CHERRY CUP SKOPJE coach workshop

Време за ЗДРАВО ТЕЛО ... во здраво тело здрав дух

ВИТАЛИА – Добри нутрициски навики за децата спортисти

Ортодонски совети – Др. Елена Петрова

18.00 туристичко разгледување на Скопјесо отворен туристички автобус и водич

CHERRY CUP SKOPJE coach workshop

Вторник 14 мај 2019

Продолжување на натпреварите на 12&U

Среда 15 мај 2019

Завршни натпревари на 12&U

17.00 – 20.00 KIDS CHERRY OPEN DAY и свечено прогласување на најдобрите на Плоштад Македонија